Search
Close this search box.

Žensko mora da čisti: Srpski influenser zgrozio naciju stavovima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Influenser Dragomir Despić već neko vreme se bavi pevanjem, a javnosti je poznat po bahatom ponašanju.

Na društvenoj mreži TikTok je nedavno osvanuo video koji je mali isečak iz jednog podkasta u kom je Dragomir Despić gostovao.

Naime, on je razbesneo korisnike društvenih mreža kada je pričao o porodičnim odnosima, te je naveo da su pranje sudova, kao i presvlačenje deteta, ženska stvar, a onda je rekao kako muškarac, ponekad mora da „vaspita i ženu i dete“.

„Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno“, ispričao je on.

Voditelj ove emisije ga je prekinuo, pa pitali da li misli na ženu ili dete, a on je rekao da misli na oboje.

„I dete i ženu, bajo“, rekao je Dragomir Despić, a onda izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama od kojih su neki glasili:

@kiblatim

I zene trba da se vaspitaju ne samo deca ? @DragomirDespic_design @DAVCAST PODCAST #davcast #vaspitanje #saveti #deca #uspeh

♬ Babel – Otnicka

„Žene i čupaju obrve, to možeš“, „No comment, a znao si da ga napraviš! Pi“, „Tuga“, „Današnji mamini sinovi“, „Novi Edrju Tejt“, „On da vaspita“, samo su neki od komentara.

POSLEDNJE VESTI