Search
Close this search box.

Bosanska influenserka se odrekla roditelja, kaže da je zlostavljaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bosanska influenserka Dinela Musinović javno se odrekla roditelja, nakon što je na društvenim mrežama ispričala da je žrtva zlostavljanja.
Ona je otkrila da više nije u kontaktu sa roditeljima, te da godinama trpi psihičko maltretiranje od strane njih. „Ovo se meni događa kada sam u kontaktu sa mojom familijom. Ili otac ili majka, u ovom slučaju otac. Moje telo fizički ne može podneti kontakt sa njima. To je sve reakcija na svo maltretiranje i nepravdu. Sledeći put kad kažete „ne možeš sa roditeljima prekinuti kontakt, itekako možeš jer tvoje je zdravlje na prvom mestu,“ rekla je ona na mrežama. Dinela Musinović objavila je i video snimak, na kome se vidi kako joj po koži izlazi alergija.
@dinelacinematograp.hy

odblokala sam oca jer eto srce mu oslabilo pa da mi ne bude zao, ALI SAD MI JE ZAO STO SAM GA ODBLOKALA!!!!! preselit cu ja na onaj svijet PRIJE NJEGA od stresa i manipulacije koju on radi zajedno s mojom majkom! odhebite sve da je ne znam kakva familija u pitanju! #balkantiktok #fypシ #fyp

♬ original sound – ᦔ꠸ꪀꫀꪶꪖ (˘◡˘)
  „Odbolokirala sam oca jer eto srce mu je oslabilo, pa da mi ne bude žao, ali sad mi je žao što sam ga odblokirala! Preseliću se na onaj svet pre njega od stresa i manipulacije koju on radi zajedno sa mojom majkom! Odj**ite sve, kakva god familija da je u pitanju!“, napisala je ona.

Dinela Musinović pozvala roditelje da se oglase

Ipak, do kraja nije razjašnjeno šta je Dinela Musinović zaista uradila sa roditeljima i kako bi ova priča mogla da se završi.
Dinela Musinović (foto: Instagram)
Njeni pratioci prilično su nepoverljivi: „Treba čuti i drugu stranu“, „Šta su ti uradili toliko“, „Nisi ti normalna“ neki su od komentara ispod njenog videa. „Ja ih pozivam oboje da sednu sa mnom i ispričaju svoju stranu, a ja ću je snimiti i staviti na YouTube da svi vidite,“ rekla je ona, snimajući levu stranu lica koja joj otiče,“ dodala je. Inače, ovu bosansku influenserku i tiktokerku na pomenutoj društvenoj mreži prati više od 30 hiljada ljudi.

POSLEDNJE VESTI