VB: Izbačen Milan Mumin, ušao Milić Vukašinović! Sutra javne nominacije!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Večeras je iz kuće Velikog brata glasovima publike izbačen Milan Mumin, bivši pevač benda Love Hunters. To i nije veliko iznenađenje, s obzirom da je Milan bio u duelu sa Mikijem Đuričićem, koji je apsolutni šampion u iskustvu boravka u kući VB. U intervjuu sa Milanom Kalinićem izjavio je da se u kući nije osećao dobro i da jednostavno drugi ukućani pripadaju „drugim galaksijama“.

milan-mumin1

Inače u kući VB u toku jučerašnjeg dana pravila se šoping lista i tu je krenulo totalno ludilo. Naime, problem je bio oko cigareta. Miki je odlučio da zbog veće količine dok je u kući naručuje „Drinu“, čije paklo košta 70 dinara. To je specijalno razbesnelo Macu koji je skapirao da neće imati ni upola (količinski gledano) cigareta, pa umalo da dođe i do tuče.

Miki je bio toliko iznerviran zbog prepirke, da je izašao napolje i u dvorištu se naglas upitao: „Da li da prebijem ovog konja i napustim kuću Velikog brata?“ Do tuče između Mikija i Mace ipak nije došlo, ali malo je falilo. Drago mi je da smo konačno videli kakav je Maca kad izgubi živce i moja slobodna procena je da će uskoro da pukne i napusti kuću… Ali videćemo da li će se moja predviđanja i ostvariti…

veliki-brat

„Veliko iznenađenje“ koje nam je spremio Emotion je ulazak u kuću takođe veterana u učešću u ovom rijaliti šou, Milića Vukašinovića! Ukućani su bili oduševljeni kad su videli novog drugara Milića. O bože strava i užas… Samo još Eru da ubace i ekipa je potpuna…

Ono što nas očekuje sutra je još jedno uzbudljivo veče u kući VB kada će se po prvi put u ovoj sezoni održati javne nominacije. Takođe sutra će još jedan od ukućana neočekivano „dobiti korpu“ i morati da napusti kuću Velikog brata.

POSLEDNJE VESTI