VB: neće biti razvoda,Tijanu mrze žene u kući

Svakim danom u kući Velikog brata sve veće ludilo! Posle priče da će Gru posle navodnog flerta sa misicom Tijanom ostati bez žene, ipak je stiglo oštro demantovanje od bivše manekenke Danice Prvulović koja je rekla da su to gluposti i da nikakvog razvoda neće biti. Očigledno su svi shvatili da je to samo bolesna konstrukcija Mace i Mikija, koji su od opasne zavodnice Tijane već dobili korpu.

Takođe sve više raste mržnja žena u kući prema Tijani, koja je sve muškarce smotala oko malog prsta. Mira, naravno prednjači u ovome pa je tako Tijanu nazvala “šušumigom”…

gru-i-danica

Još veći povod za priče o razvodu je bila poruka jednog gledaoca u live programu VB-a koji je napisao da radi u sudu i da je Danica stvarno podnela dokumenta za razvod braka. Danica u izjavi za Svet kaže da to nije istina:

“I ja sam sinoć u toku lajv prenosa iz kuće ‘Velikog brata’ pročitala poruku koju je poslao anonimni gledalac, a koji tvrdi da sam bila u sudu i podnela zahtev za razvod braka. To nema veze sa istinom i slatko sam se nasmejala toj poruci.”

A šta Danica kaže na Gruov odnos sa lepom Tijanom:

“Ona je super devojka, lepa je i užasno zgodna, ali nije istina da se moj suprug zaljubio u nju kao što pričaju ostali ukućani. Poznajem ga veoma dugo i najpre bih ja znala da je to tako. Nemam razloga da budem ljubomorna i može samo da mi imponuje što se Gru nalazi u društvu lepe žene. Njihov odnos nikako ne može uticati na naš brak, a pogotovo ne u negativnom kontekstu. Takođe, moram da dodam da se Dalibor u kući ponaša isto kao i u privatnom životu i da nema tu ni trunke foliranja sa njegove strane. Ono što misli to će svakom reći direktno, a neće ogovarati iza leđa.”

Ove nedelje nominovani su Tijana, Kalimero i Milić Vukašinović.

izjava Danice Prvulopvić: Svet

Povezane vesti

Back to Top