Search
Close this search box.

Veliki letnji ljubavni horoskop

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vaša natalna karta mogla bi vam ovo leto otkriti koji bi znak trebalo da izbegavate kada je reč o ljubavi. Astrolozi predviđaju da svato ima neki znak koji mu neće „sesti“, a mogao bi vam i slomiti srce.
– Ako ste u prošlosti bili nepoverljivi, možda ćete se ovog leta odlučiti za samo jednog partnera – rekla je Veronica Perretti, astrolog. Važno je napomenuti da vam glavni znakovi mogu ukazati o tome kakav će biti vaš odnos s nekime, ali to nije cela slika. Dakle, ako vas zanima znak s kojim niste kompatibilni, u redu je dati im priliku.

Ovan >> Rak

Ovan je strastveni avanturist, dok je Rak kućni tip. Ovo dvoje je loš spoj od samog početka. Ovnovi su pažljivi, ali ne odvajaju dovoljno vremena da sednu i procene osećaje ili emocije svog partnera. To je ono što Rak zapravo traži. On ne slama srca, ali ako ga gurnete od sebe, završiće priču po kratkom postupku. A Ovan zna kako da odgurne ljude od sebe…

Bik >> Devica

Mislili biste da ovo dvoje imaju mnogo toga zajedničko jer su oba znaka zemljana.Da, oni su vrlo stabilni i cene tu stabilnost u odnosu, međutim, Bik je neko ko „voli da izađe i uživa ​​u životu“, dok se Devica pridržava praktičnosti i pravila. Svaku zabavu koju Bik želi da organizuje, upropastiće negativnost Device.

Nastavak na sledećoj strani

POSLEDNJE VESTI