Veliki letnji ljubavni horoskop

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jarac >> Ribe

Zemljani Jarčevi planiraju, takmiče se i ambiciozni su. U međuvremenu, Ribe kojima vlada Neptun žive u zemlji snova 90 odsto svog vremena. Njih dvoje gotovo bi doslovno živeli u različitim svetovima. Ribe ne slamaju srca, međutim, udaljenost od Jarca i nedostatak njegove naklonosti nateraće ih da toplinu i povezanost potraže negde drugo.

Vodolija >> Rak

Vodolije vole svoj prostor i osećaj slobode. Pretvaraju se da su žilavi i dovoljno distancirani, ali zapravo su krhki i potreban im je partner koji može da čita između redova. Potajno će uživati ​​u brizi i koju im pruža Rak. Nažalost, Rak je znak kojem treba stalno govoriti da je voljen kako bi se osećao dobro u vezi. Ako Vodolija ne može to da mu pruži, Rak će otići i pronaći nekog ko to može.

Ribe >> Devica

Osetljivoj Ribi, sanjaru koja voli romantičnu ljubav, Devica, kojom vlada Merkur, mnogo je čudna zbog svoje ozbiljnosti i analitičnosti. Ribe mogu u tom odnosu da budu frustrirane zbog nedostatka razigranosti Device. U međuvremenu će se Ribe potruditi da stvari funkcionišu. Međutim, praktična Devica će se udaljiti nakon što shvati da su jednostavno previše različiti.

POSLEDNJE VESTI