in

Veljko Ražnatović kao Justin Bieber: Oženio se u tajnosti?

Iako je tek nedavno postao bokser i javna ličnost, život Veljka Ražnatovića, sina folk dive Svetlane Ražnatović već dugo godina intrigira javnost.

Njegove brojne ljubavne avanture punile su novinske stupce, no čini se da je poslednjih godina uplovio u mirnu luku, posebno kada je verio devojku Bogdanu Rodić.

Iako su najavljivali pompezno venčanje za kraj proleća, ako je suditi prema nagađanjima javnosti, par je već izgovorio sudbonosno da. Po uzoru na Justina Biebera Hailey Baldwin, koji su to učinili u decembru bez foto-reportera, izgleda da je i Ražnatović uradio isto sa svojom izabranicom.

Potvrda ove sumnje stigla je u obliku Instagram imena Bogdane, koja se od danas tamo zove @bogdanaraznatovic. Isto je nakon venčanja uradila i Hailey Bieber, koja je uprkos tome odbijala dugo da potvrdi da se udala.

Veljko je u oktobru prošle godine potvrdio medijima da će se oženiti. “Istina je, ženim se. Nismo još odredili datum, ali će se to sigurno dogoditi, u bliskoj budućnosti,” rekao je on ponosno za dnevni list Kurir, a zanimljivo je da njegova mama Ceca nije znala za ovo.

“Čovek se verio, saznala sam iz medija. Čovek se ženi, saznala sam iz medija. Pa on je hit,” rekla je Ceca, koja će sinu ipak pomoći oko organizacije, pa će tako za proslavu iskeširati 100.000 evra.

“Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena i kristalna dekoracija, cveće iz Holandije, srce od belih orhideja, ispod kojeg će se venčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor. Svadbena torta biće na nekoliko spratova u nežnim tonovima. Što se venčanice tiče, još uvek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreator, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se presvući i u elegantnu haljinu koja će biti šivena po njenoj meri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota oko 7.000 evra”, naveo je izvor za Blic.