in

Veljko Ražnatović krstio sina: Pravite decu i vaspitajte da budu rodoljubi

Sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko nedavno je postao otac, kada se njegova supruga Bogdana porodila i na svet donela sina.

Мališan je dobio ime po pokojnom Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu. Juče je mali Željko kršten, a ponosni roditelji su objavili sliku s kumom.

„Danas, na veliki srpski praznik i dan oslobođenja srpskog naroda, krstili smo našeg naslednika. Kume, neka je sa srećom! Pravite decu i vaspitajte da budu rodoljubi, Bog vas blagoslovio. Živeo srpski narod“, napisao je mladi Ražnatović.

View this post on Instagram

Ljubav tetkina ❤️

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on

Na ovaj dan oglasila se i Ceca Ražnatović koja je na „Instagramu“ podelila sliku unuka Željka i sve raznežila.

Poruka koja je stalaja uz ovu fotografiju bila je emotivna, ali slika koju je objavila Ceca govorila je više od hiljadu reči:

 „Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da izrasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni,“ napisala je.

Na Instagramu se oglasila i sestra Anastasija.

„Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila,“ počela je.

„Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te najlepše moje više od života“ napisala je uz fotografiju na kojoj drži bebu.