Prati nas

Extra

Veljko Ražnatović pravi veliku, srpsku tradicionalnu svadbu

Sin folk pevačice Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana na proleće postaju roditelji, a trudnoća je ubrzala njihove planove u vezi sa svadbom.

Tako će se umesto 2020. godine, kako su prvobitno planirali, venčati 24. novembra. S obzirom na to da je poznato da Ražnatovići poštuju tradiciju i običaje, ne čudi da će svadba biti baš takva – velika, srpska tradicionalna.

“Poznato je da Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje pa nije iznenađujuće, što će se njih držati i kad je svadba u pitanju. Pre venčanja i svadbenog veselja, Ražnatovići će se uputiti u Titel, po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila s njim,” rekao je izvor blizak porodici za “Srbiju danas” i dodaje:

“Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade, zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu “Hajat”, pred oko 500 zvanica.”

Ceca je juče potvrdila da će postati baba naredne godine.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top