in

Veljko Ražnatović pravi veliku, srpsku tradicionalnu svadbu

Sin folk pevačice Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana na proleće postaju roditelji, a trudnoća je ubrzala njihove planove u vezi sa svadbom.

Tako će se umesto 2020. godine, kako su prvobitno planirali, venčati 24. novembra. S obzirom na to da je poznato da Ražnatovići poštuju tradiciju i običaje, ne čudi da će svadba biti baš takva – velika, srpska tradicionalna.

„Poznato je da Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje pa nije iznenađujuće, što će se njih držati i kad je svadba u pitanju. Pre venčanja i svadbenog veselja, Ražnatovići će se uputiti u Titel, po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila s njim,“ rekao je izvor blizak porodici za “Srbiju danas” i dodaje:

View this post on Instagram

😍💘 | #ceca #cecaraznatovic #veljkoraznatovic @cecaraznatovic @veljkoraznatovic

A post shared by 𝓒𝓮𝓬𝓪 𝓕𝓪𝓷 𝓟𝓪𝓰𝓮 ©® (@fansofceca) on

„Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade, zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu “Hajat”, pred oko 500 zvanica.“

Ceca je juče potvrdila da će postati baba naredne godine.