Venčanica pravljena 640 sati: Pogledajte fotografije sa venčanja Ellie Goulding

Newly married Ellie Goulding and Caspar Jopling leave York Minster after their wedding. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Saturday August 31, 2019. See PA story SHOWBIZ Goulding. Photo credit should read: James Hardisty/PA Wire

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Pop zvezda Ellie Goulding venčala se iznenadno prošle nedelje, za dugogodišnjeg dečka Caspara Joplinga kojeg naziva „ljubavlju svog života“.
Ona je danas na Instagramu podelila i fotografije sa radosnog dana. Na prvoj od mnogo fotografija, Ellie i Caspar se ljube na vrhu stepenica okruženi gostima. Na sledećoj, pevačica maše okupljenim obožavateljima koji su se okupili kod crkve, dok joj deveruše nameštaju venčanicu. Na trećoj joj se u automobilu pridružio otac pre nego što ju je ispratio do oltara, a na idućoj Ellie izgleda nervozno dok stoji pored svog supruga. https://www.instagram.com/p/B1623SijRN9/?utm_source=ig_embed Poslednja fotografija u galeriji prikazuje zamišljenu pevačicu u hotelskoj sobi uoči venčanja. „Ovoga vikenda venčala sam se ljubavlju svog života, okružena ljudima koje volim. Beskrajno hvala svima koji su bili deo ovog događaja, uključujući svaku osobu koja je doputovala i s nama proslavila taj dan u Jork Minsteru, mestu koje moj suprug i njegova porodica vole“, napisala je Ellie uz fotografije. Pevačica je nosila venčanicu modne kuće Chloe, koja je ručno rađena, a za čiju je izradu trebalo 640 sati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI