in

Pevačica priznala: Pre intervju ili nastupa, popijem čašicu alkohola da budem zanimljivija

Ellie Goulding priznala je da ima običaj da popije čašicu alkoholnog pića pre intervjua i nastupa kako bi izgledala „smešnije ili zanimljivije“, a otvorila je dušu i rekla i to da je dugo uzimala terapiju zbog problema s kontrolom besa.

Pevačica, koja je prvi veliki hit „Starry Eyed“ imala 2010. godine, okrenula se alkoholu otkako se našla u centru medijske pažnje.

Razgovarajući s Fearne Cotton na predstavljanju podcasta Happy Place, ova 32-godišnjakinja je rekla da se često mora predstavljati da je onakva kakva nije i to sve kako bi se nosila, kako kaže, s nadrealnom situacijom u kojoj se našla.

Ona je rekla i to da se priprema za intervjue pijući, čak i prije pojavljivanja na BBC-jevom Live Loungeu koji se obično snima rano ujutro.

„Obično za mene to uključuje alkohol. Pretpostavila sam da ne mogu biti dovoljno dobra, pametna, duhovita ili luda da bih bila s određenim ljudima bez njega. Mislila sam da će me piće učiniti barem malo zanimljivijom i interesantnijom“, kazala je Goulding.

Ova muzičarka, koja je nastupila na svadbi princa Williama i Kate Middleton 2011. godine, postala je poznata zahvaljujući hitovima kao što su „Love Me Like You Do“, „Burn“ i „How Long Will I Love You“.