Prati nas

Extra

Vendi odbrusila Tamari: Ti si anonimna klaberka! (Video)

Još jedan okršaj (foto:screenshot)

Još jedan okršaj na “Farmi” (foto:screenshot)

Na Farmi je sinoć izbila još jedna svađa u kojoj su ‘pljuštale’ najstrašnije uvrede između Vendi Vukelić Tamare Đurić. 

Sve je počelo tako što se Vendi posvađala sa Bebi Dol, a Jelena Krunić, Tamara, Aca i Gabrijela navijali su za Bebi vičući: “Bebi mi te volimo!”

Nakon toga, Vendi je napala Gabrijelu, što joj je ona sinoć zamerila. “Vendi je samo meni prišla i pitala me, ‘šta ti imaš protiv mene’, na šta sam ja dodala, ‘što ne pitaš Krunićevu, Tamaru, Acu, zbog toga što se plašiš da će te Tamara napu*iti toliko da nećeš znati gde se nalaziš.'”

Ubrzo se u raspravu uključila i Tamara koja je verbalno napala Vukelićevu. “Igraš na stolu u vreme posta…Iza tvoje glave piše, ‘ne štipaj pevaljku s’ masni prsti’. Mirišeš na pečenje, ti si vašarska pevačica koja igra na vašarskom stolu. Skačeš po pečenju bosa, kao po grožđu…Skinula je silikone pre tri godine i sad se kao prosvetlila. Dodirni me svetli čoveče!”

Vendi joj je na te uvrede sve vreme odgovarala rečenicom: “Žao mi je što si seljanka i anonimna klaberka.”

Pogledajte kako je izgledala njihova svađa.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. OčiCinizma

    23. 12. 2015. at 15:12

    Šta odbrusila Tamari? Tamara ju je sahranila. Vendi mi je prvo bila i simpatična u svojim analizama drugih, ali sada na Farmi je ispala toliki dvoličnjak … Napada samo slabije od sebe dok autoritetima ne sme da pisne. Veći je Semir hrišćanin od nje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top