Prati nas

Vesna Zmijanac saznala da će postati baka, pa pobegla sa ‘Farme’

Srećna buduća baka (foto: Screenshot)

Srećna buduća baka (foto: Screenshot)

Na sinoćnoj žurki na imanju u Lisovićima Vesna Zmijanac je saznala da će uskoro postati baka. Njoj je radosne vesti preneo pevač Ćemo koji je bio gost Farme.

Pevačica je najpre bila iznenađena saznanjem da je njena ćerka Nikolija Jovanović u drugom stanju, a onda je zaplakala od sreće i dugo nije mogla da dođe sebi. Zatim je uzela je mikrofon  i otpevala pesmu Mirno spavaj, nano, jer se pronašla u njoj, a između strofa je zastala kako bi pozdravila ćerku i zeta. “Nikolija, ćerko, i Relja, hvala vam”,  rekla je ona drhtavim glasom.

Vesna je iste večeri rešila i da napusti rijaliti i što pre vidi trudnu ćerku. Spakovala se i krenula ka kapiji i iako su ostali farmeri pokušali da je odgovore od odlaska, pevačica se iskrala i pobegla sa imanja. Obezbeđenje je na izlasku podsetilo da će morati da plati kaznu od 50.000 evra ukoliko svojevoljno ode, ali nju ni to nije pokolebalo.

Nakon njenog odlaska farmeri ma je stiglo pismo Zadruge u kome je saopšteno da je Vesna diskvalifikovana, kao i da je dužna na isplati novac. “Vesna je u toku noći samoinicijativno napustila imanje. Ona je diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra u skladu sa ugovorom”, saopštila je Zadruga.

Marina Perazić je iskoristila priliku da čestita Vesni i njenoj porodici, a Lepi Mića je rekao kako ne opravdava pevačicin postupak, jer tako ruši ugled rijalitija.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top