Victoria Beckham: Neću da izgledam kao da imam 25

Victoria Beckham ponosno stari

Modna dizajnerka i žena fudbalske zvezde Victoria Beckham za New York Style Magazine izjavila je da voli svoje godine i da se ne trudi da izgleda kao da ima 25 godina.

Victoria Beckham je majka četvoro dece, uspešna poslovna žena i supruga. Njen ukus za modu na početku karijere, dok je bila pevačica grupe Spice Girls, često je bio diskutovan. Poznata Posh volela je da kombinuje stvari koje se baš i ne slažu, ali i da ističe svoje atribute. Silikone u grudima izvadila je 2011. godine.

Vistorijina evolucija u fizičkom i modnom smislu dokaz je njene zrelosti i donela joj je puno uspeha, jer je trenutno jedna od najpoznatijih i najcenjenijih modnih dizajnerki. A nije bilo lako tu doći. Za svoj brend rekla je: ”Želim biti još veća. Želim carstvo. Ne gledamo na naš brend kao da je veliki, ali on to jeste. Svi žele uspešan brend”.

Na odličnom fizičkom izgledu zavide joj mnoge žene, a Victoria kaže da se godine vide i kod nje i da ne voli kada neko želi da je predstavi kao mlađu osobu. ”Ne želim da izgledam kao da imam 25 godina. Imam 39 godina i nemam nikakv problem sa svojim godinama”– rekla je dizajnerka i dodala da ne voli kada joj peglaju bore na fotografijama.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top