Victoria Beckham održava liniju trčanjem

Victoria Beckham ne dozvoljava sebi da zbog obaveza zapostavi brigu o telu
Victoria Beckham ne dozvoljava sebi da zbog obaveza zapostavi brigu o telu

Modna kreatorka Victoria Beckham poznata je po svojoj mršavoj vitkoj liniji. Njeni fanovi se pitaju kako 39-ogodišnjoj, bivšoj pevačici pored četvoro dece i mnogo obaveza to polazi za rukom.

Njen suprug David Beckham otkrio je u intrevjuu za Sky News tajnu Victorijine linije. ”S obzirom da sam sportista uvek sam aktivan i fit. Ljubav prema sportu preneo sam i na decu, ne zato da bi postali sportisti, već da bi naučili zdravo da se hrane i zdravo da žive”– rekao je poznati Becks.

Kada se radi o Victorijinm sportskim navikama rekao je: ”Moja supruga svako jutro ustaje u 06:30h i odlazi na trčanje. Zato je tako fit.”

Malena Harper, Davidova i Victorijina ćerka pre nekoliko dana napunila je dve godine. Povodom njene rođendanske proslave Victoria je unajmila skoro čitav zoološki vrt. Ovo je bio prvi put da Harper slavi svoj rođendan u Engleskoj, pošto su njen prvi rođendan Beckhamovi proslavili u Americi.

Na rođendasnkoj zabavi deca su mogla da se igraju sa konjima, kozama, svinjama i patkama. Šuška se da je zabava koštala 10 000 funti.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top