Prati nas

Extra

Vidić isprozivao Brenu: Ona je JK za siromašne

Brena u svom novom spotu za pesmu 'Carica' (foto: Screenshot)

Brena u svom novom spotu za pesmu ‘Carica’ (foto: Screenshot)

Iako je dobila dobre kritike za novi spot, Saša Vidić je ipak pronašao razlog da isproziva Lepu Brenu. Kreatoru je zasmetalo to što je pevačica iskopirala Jelenu Karleušu.

Naime, on je na svom Facebook profilu postavio fotografije s Karleušinog nastupa iz 2013. godine i iz Breninog spota za pesmu Carica, i kao komentar napisao: “JK za siromašne 2016 (original 2013)”. Ovu objavu je nedugo potom obrisao, ali je zato tim povodom dao izjavu za Kurir.

JK na nastupu pre 3 godine (foto: Screenshot)

JK na nastupu pre 3 godine (foto: Screenshot)

“Iskreno, bez veze sam to objavio. Karleuša je pre tri godine iskoprala Lady Gagu i to nekako mogu da razumem, jer sam za to da ako mazneš ideju, to uradiš od nekog ko je na svetskom nivou, a ne nešto što je već viđeno kod nas. Međutim, Brena je sad kopirala Karleušu, i to bez potrebe. Ali nije ona kriva, nego ljudi koji su radili na toj njenoj novoj pesmi. Na najbanalniji način je ukradena ta metalna maska koju je Jelena već isfurala. Breni to nije bilo potrebno. Zato mi je i pao u oči taj ukradeni momenat. U stvari, cela priča ‘Brena za siromašne’ je nastala nakon što je JK angažovala kreatora Marka Mitanovskog, koji joj je pre izvesnog vremena kreirao taj stil s lancima i metalnim delovima, ali sada više to nije hit”, tvrdi Vidić.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Daka

  21. 04. 2016. at 15:04

  Aoooooo druze ti non stop ogovaras narod,svakom nadjes manu.A ti si nakaza iritantnog piskavog glasa.Niko te ne zna po poslovnom uspjehu samo si poznat po ogovaranju kao neka zenetina sa pijace.

 2. Dragan Mkd

  21. 04. 2016. at 16:11

  Ovaj video da je Karleusi bas onako krenulo u karijeri pa sad ce i njoj da se ulizuje kao sto se ulizuje Ceci. Sve za pare i malo kokaina……. Svasta!

 3. Fox town

  21. 04. 2016. at 17:28

  A samozvanoj je snajderka pomogla da prekopira od glave do pete model koji je dizajnirala cuvena kuca Alexander McQueen
  (Autumn/Winter 2012 Runway).

 4. Tanja

  21. 04. 2016. at 17:30

  JK kidaaaa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top