Vin Diesel raznežio emotivnom porukom Paulu Walkeru

Paul i Vin glumili su zajedno pet nastavaka Fast&Furious (foto: Wenn)

Neočekivani izliv emocija Vin Diesela dopao se njegovim obožavaocima širom sveta, koji su aplaudirali tome što se neko kao on, ko važi kao sinonim za pravog muškarca, ne libi da pokaže svoju nežniju stranu.

Prošlo je 14 godina od kada su Paul Walker i Vin Diesel dobili MTV filmsku nagradu za najbolji glumački duo u filmu Paklene ulice. Malo je poznato da su se njih dvojica tada sprijateljili, i godinama su se intenzivno družili.

2014. godine ponovo su osvojili MTV nagradu za šesti nastavak istoimenog filma. Ali, nije bilo razloga za preteranu sreću jer Walker 2013. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći.

U vezi sa novim trejlerom za osmi deo franšize, a koji je oborio sve rekorde gledanosti, slavni glumac iskoristio je priliku da zahvali svom ‘bratu Pablu’.

Diesel je na Instagram postavio fotografiju iz 2002.godine kada su osvojili nagradu, i u opisu zahvaljuje svom bratu iz filma, između ostalog rečima: „..ti si mi Pablo dao snagu…svrhu i odlučnost… Obećao sam ti da ću napraviti nešto na šta ćeš biti ponosan i molim se za ono što imamo… nedostaješ mi.“

Čestitamo na ovakvoj emotivnosti!

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI