Vlada Mandić podelio sreću zbog vesti da će postati otac treći put

(foto:sreenshot)

Vlada Mandić u braku je više od godinu i po dana sa suprugom Jasminom sa kojom ima sina Petra, a  kako izvor blizak paru tvrdi, bračni par čeka još jednog naslednika.

“Vlada je zacrtao još odavno da će imati bar petoro dece, i kad je saznao da mu je Jasmina opet trudna, njegovoj sreći nije bilo kraja. Ona je sada već u šestom mesecu, tako da će Vlada uskoro postati otac treći put”, izjavio je za Alo izvor blizak paru.

Bivši rukometaš već ima jedan brak iza sebe, sa Jelenom Višekrunom, sa kojom ima ćerku Stašu. Mandiću pol deteta više nije bitan, jer mu se želja ostvarila da ima sina što je priželjkivao još u prvom braku.

“Voleo je da ima i muško dete i bio je presrećan kad mu se rodio Petar. I sada potajno priželjkuje sina, jer je Vlada lud za muškom decom, ali naravno da je najbitnije prvo da je živo i zdravo, a onda sve ostalo. Uostalom za pol deteta doktori i dalje nisu sigurni, jer je beba zauzela takav položaj da ne može sa sigurnošću da se kaže”, dodaje izvor.

Ovu radosnu vest potvrdio je i ponosni tata koji namerava da ima još dece. “Tačno je. Biću tata treći put. Jasmina mi je trudna i presrećan sam. I ne nameravamo da se zaustavimo ovde. Biće ih petoro i više, Bože zdravlja.”

Povezane vesti

Back to Top