Prati nas

Ružica i Tijana progovorile o ‘trojci’ sa Vladom Mandićem!

Dve starlete ratuju od ranije zbog rukometaša (foto: Arhiva)

Dve starlete ratuju od ranije zbog rukometaša (foto: Arhiva)

Netrpeljivost dveju  bivših stanarki vile Parova, a trenutnih učesnica rijalitija Maldivi, Tijane Ajfon i Ružice Veljković datira iz prošlosti, a sve zbog rukometaša Vlade Mandića.

Isprva se nije mnogo znalo o njihovom međusobnom sukobu ali su i Ružica i Tijana potvrdile da se poznaju sticajem okolnosti i da su jedno veče provele zajedno. A to veče je bilo upravo ono u kome se dogodio seks u toje između dve starlete i poznatog prestoničkog zavodnika. Međutim, izgleda da nisu podjednako uživale u menage à trois.

Dok je Ružica oduševljenja Vladinim umećem u krevetu, Tijana  se ne seća detalja, ali je bila nezadovoljna

Dok je Ružica oduševljenja Vladinim umećem u krevetu, Tijana se ne seća detalja, ali je bila nezadovoljna

Po islasku iz vile Parova, bivša modelsica Ružica Veljković je za Informer prenela svoja iskustva sa Ajfonkom i rukometašem: “Vlada Mandić je vrh u krevetu. Meni je bilo vrhunski, nezaboravno, jer volim mazohizam, a i on se pali na grub seks. Mi smo jedne večeri odlučili da ubacimo još jednu devojku u naše igrice, pa smo tako došli do Tijane. Kad sam je pozvala i objasnila joj o čemu se radi, bila je oduševljena, jer se dugo palila na njega. Tada nije uzela novac, jer je bila oduševljena što će biti sa Mandićem.”

Sa druge strane, Tijana nije delila njeno oduševljenje pa je kratko prokometarisala: “Detalja se baš ne sećam. Znaš kako kažu ‘kakvo je**nje, takvo sećanje’, ali znam da mi nije prijalo. On voli grubosti, što mene nikako ne pali. Bila sam razočarana i očajna posle toga”, iskreno je rekla starleta.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. BOOM!

    01. 07. 2015. at 17:03

    Uzas o cemu se pise! Uzas!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top