Prati nas

Extra

Vlada posetio Cecu

Mediji su 2004. godine dovodili u vezu rukometaša Vladu Mandića i pevačice Svetlane Cece Ražnatović, što je bacilo sumnju na njegovu nedavnu posetu Cecinoj vili na Dedinju.

Prema pisanju Pressa, rukometaš je posle treninga, prošlog četvrtka u popodnevnim časovima, u potpunoj tajnosti posetio pevačicu.

“Mandić se po izlasku iz automobila nije osvrtao i brzim korakom se uputio do glavnog ulaza. Pozdravio se s obezbeđenjem koje ga je uvelo u kuću, a malo pre njegovog dolaska ketering služba je dostavila hranu u pevačicinu vilu”, kaže izvor Pressa.

“Ceca je moja dugogodišnja drugarica i ne vidim ništa loše da je posetim dok je u ovakvoj situaciji, koja nikome ne bi bila laka. Okupilo se naše zajedničko društvo i proveli smo divno veče. Ceca kućni zatvor podnosi dobro jer je jaka žena i nikada nisam sumnjao da će ovo da izdrži na pravi način. Glupo je da ja pričam kako se ona oseća, ali meni deluje da čitavu situaciju podnosi na najbolji mogući način. Ostalo joj je još malo vremena do isteka kazne, tako da je već na pragu slobode”, rekao je Mandić.

Podsećanja radi, odnos pevačice i rukometaša bio je velika medijska tema 2004. godine, kada se srpska javnost bavila navodnom romansom Cece i sedam godina mlađeg Mandića. Mediji su redovno izveštavali o detaljima iz njihove spavaće sobe i Vladinom begu u nemački rukometni klub Magdeburg, kada je i okončana njihova romansa. Ceca i Vlada navodno nekoliko godina nisu bili u kontaktu, ali se situacija promenila kada je pevačica osuđena na kaznu kućnog zatvora, a rukometaš joj poslao SMS podrške.

Izvor: Press

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. :)

  26. 01. 2012. at 11:14

  smarate vise…

 2. The Hangover (:

  26. 01. 2012. at 12:17

  On je nju posjetio i sad su kao zajedno!? Bravo.

 3. Jovana voli CECU

  26. 01. 2012. at 13:31

  Pa šta ?! Posetili su ju i još mnogi drugi PRIJATELJI! <3 C <3

 4. zoka

  26. 01. 2012. at 17:36

  STA JE TU CUDNO AKO NEKOGA POSETI

 5. lela

  26. 01. 2012. at 17:58

  oni jesu bili zajedno, to je i njegova mama pricala, samo sto je to bila kres varijanta, naravno… :)
  a da, vjerujem da cecu jesu mnooogi “posjetili”:))) haha

 6. Pingback: Ceca i Vlada Mandić (ponovo) zajedno? | Tračara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top