Vlada Stanojević: Želim da spavam sa Darom Bubamarom

Nema šta mu se ne sviđa na njoj! (foto: svetestrade)
Nema šta mu se ne sviđa na njoj! (foto: svetestrade)

O tome da se ukus popularnog voditelja i skandal majstora Vlade Stanojevića promenio nakon raskida sa fitnes trenerkom Ana Marijom Žujović, govori i činjenica da je uhvaćen u jednom od beogradskih kafića kako komentariše starije pevačice na domaćoj sceni.

Voditelj je imao da kaže o svakoj ponaosob ponešto lepo, a kada je stigao da prokomentariše Daru Bubamaru, Vlada je glasno uzdahnuo i viknuo da je baš dobra i da joj ništa ne fali.

“Sviđa mi se što je Dara punija i jača. Hajde da se ne lažemo, naravno da bih spavao s njom. Sviđa mi se taj njen višak, ja volim kad je žena jača. Bez razmišljanja bih je kresnuo. Ima dobre grudi, zadnjicu, nije mršava i stvarno mi je super”, rekao je Vlada.

Laskaju joj ovakvi komentari!(foto: Facebook)

Ove njegove izjave su dospele i do pevačice koja je bila meta ogovaranja, te se slatko nasmejala, dodajući da joj jako prija kada dobija takve komplimente od mladića kao što je on.

“Ako je to rekao, drago mi je. Bolje da kaže da sam seksi, nego da nisam. Drago mi je kada me mladi momci hvale, šta sad, pa čovek je rekao da se pali na mene, nije me tukao, nema tu ništa loše. Volim sve što vole i mladi”, kroz smeh je rekla pevačica za Svet.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI