Search
Close this search box.

Vlado Georgiev: Novi album izlazi za par nedelja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novi album već u prvim nedeljama 2013. godine

 

Već nekoliko godina Vlado Georgiev radi na svom novom albumu koji će, kako stvari stoje, izaći u prvim nedeljama 2013. godine.

„Već iz same činjenica da će na samom početku godine izaći moj novi album, u novu godinu ću kročiti sa mnogo optimizma. Mislim da nam je svima, u ovako teškom vremenu, optimizam neophodan. Meni ga, bogu hvala, ne nedostaje“, rekao je Georgiev u intervjuu za izvor, dodajući da je zadovoljan muzikom nastalom u njegovom studiju, koja će se naći na njegovom novom albumu.

„Mislim da će se izuzetno dopasti ljudima koji vole moju muziku i da sam zaista otišao nekoliko stepenica dalje. Sada kad sam na samom kraju posla, mogu da kažem da sam potpuno zadovoljan, u šta, priznajem, dok smo ga radili nisam bio baš sasvim siguran.“

Sudija muzičkog šou programa Prvi glas Srbije ne krije nezadovoljstvo zbog izbacivanja Saške Janković iz ovog takmičenja.

„Pravila su takva kakva jesu, pa se nadam da će se probuditi publika koja sluša i glasa, a da će ona koja ne sluša, a glasa, malo da oladi sa javljanjem.“

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI