Search
Close this search box.

Vladu ožarila meduza, Stanija dobila vaške!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kako saznaje dnevni list Kurir neki od VIP Robinzona nisu se baš najsjajnije proveli na Kostariki. Manekena Vladu Vuksanovića je navodno ožarila meduza, a starleta Stanija Dobrojević je navodno dobila vaške na ostrvu.

„Vlada je tog dana ronio u želji da izvadi što više jastoga, kako bi njegovo pleme imalo šta da jede. U jednom trenutku samo je iskočio iz vode i jauknuo. Ruka mu je bila jako crvena i ubrzano je počela da natiče. Nastala je opšta frka. Ostali članovi su uleteli u vodu i pomogli mu da izađe, a lice mu je bilo iskrivljeno od bola. Ruka je već bila počela da mu se oduzima. Bio je nasmrt preplašen. Devojke su počele da plaču od straha za njegov život. Ipak, sve se završilo kako treba. Lekari su pratili njegovo stanje i on je posle tri dana bio kao nov“, otrkrio je izvor blizak produkciji i dodao da je Stanija zbog neposlušnosti dobila vaške.

„Sve devojke su imale vezanu kosu tokom boravka na Kostariki, jedino je Stanija svoju držala puštenu, iako su je iz produkcije upozorili da će tako lakše dobiti vaške. Nije ih poslušala. A onda je jednog dana počela nekontrolisano da se češe po glavi. Do kraja takmičenja nije dobila prašak da ih istrebi, pa je to učinila tek po povratku sa pustog ostrva. Tada je i svoju prirodnu crnu kosu prvi put ofarbala u svetlosmeđu“, zaključuje Kurirov izvor.

S druge strane, Stanija je demantovala da je na Kostariki dobila vaške, rekavši da su to bile bubice koje ujedaju.

„Tačno je da su me napale bubice koje ujedaju, ali to nisu vaške. Mnogo svrbi kad ujedu i nisam ih se otarasila dok se nisam vratila u civilizaciju“, rekla je popularna starleta.

POSLEDNJE VESTI