Vulkanov Sajam knjiga u Delta cityju!

I ove godine knjižare Vulkan u centralnom holu Delta Cityja organizuju Sajam knjiga.

Od utorka, 17. marta, do nedelje, 22. marta 2015. očekuje vas 20 odsto popusta na najpoznatije i najčitanije naslove domaćih i stranih autora. Specijalni gosti Vulkanovog sajma svakog dana od 17 do 18 sati družiće se sa čitaocima.

U utorak 17. marta Bojan Uzelac potpisivaće knjigu Ubod slobode, u sredu, 18. marta gostovaće Vuk Stanković, autor knjige Rasvetljavanje, u četvrtak, 19. marta sa čitaocima će se družiti Dragan Vojvodić, autor knjige Hraniti ego ili porodicu, u petak. 20. marta, će svoje čitaoce obradovati Žana Poliakov, autorka knjiga I am love, Soulfood, Lovemarks, Ona zna, dok će u subotu, 21. marta, od 17 sati nastupiti hor Čarolija sa Leontinom Vukomanović, nakon čega će Leontina potpisivati svoju zbirku pesama Nije tačno sve što lepo zvuči.

Pored nastupa hora Čarolija, Vulkanov sajam je mislio i na najmlađe čitaoce, pa će u petak, 20. marta od 16 do 17 sati mališani uživati u kreativnom oslikavanju lica, a u nedelju, poslednjeg dana Sajma, od 12 do 13 sati najmlađe očekuje žongler koji će praviti modele od balona.

Povezane vesti