Zabuna rešena: da li to The Weeknd peva o Seleni Gomez u novoj pesmi? (VIDEO)

(foto: Pinterest)

Samo dan nakon što se pojavila vest o emotivnoj vezi između Selene Gomez The Weeknda, popularni pevač je premijerno objavio, na svom VEVO kanalu, spot za treći singl sa albuma Starboy.

Kako se u pesmi Party Monster (u kojoj možemo čuti i vokale Lane Del Rey) spominje Selenino ime, mnogi su se zapitali da li su fotografije koje su uzdrmale svetske medije, zapravo marketinški trik da se skrene pažnja na novi The Weekndov singl, budući da on i Gomezova malo kome deluju kao moguć par.

Pa, vreme će pokazati šta je istina i da li se zaista suprotnosti privlače, a dok se to ne desi, rešićemo samo dilemu vezanu za stih ‘ass like Selena‘. 26-godišnji pevač u novom singlu peva o idealnoj devojci, koja, između ostalog, ima usne kao Angelina, a pozadinu kao Selena. I dok je svima jasna asocijacija na Angelinu Jolie, mnogi su se zapitali zašto je The Weeknd odabrao Gomezovu kao sinonim za zadnjicu, budući da, iako je 24-godišnja pevačica prezgodna, guza, ipak, nije njen glavni adut.

Međutim, uopšte se ne radi o Seleni Gomez. Pre svega, spot za pesmu Party Monster jeste objavljen tek juče, ali je ova pesma dostupna slušaocima još od sredine novembra prošle godine, kada se album Starboy našao u prodaji. Na sve to treba dodati da je pesma morala biti napisana mesecima pre objave albuma (kada je još uvek bio u vezi sa modelom Bellom Hadid), tako da od indicija da su stihovi upućeni pevačevoj novoj devojci nema ništa.

Vrlo je verovatno da se zapravo radi o Seleni Quintanilli Perez, slavnoj pevačici čija je pozadina važila za ideal tokom 90-ih. Do ovog zaključka su došli The Weekndovi fanovi još u novembru, kada je objavljena pesma Party Monster, a oni ne odustaju od te teorije čak ni sada kada je njihov miljenik u vezi sa Gomezovom.

(foto: Pinterest)

Povezane vesti

Back to Top