Zamrznuta u vremenu: Pogledajte danas glumicu Lidiju Vukićević

Godine joj ništa ne mogu! (foto: Blic)
Godine joj ništa ne mogu! (foto: Blic)

Glumica Lidija Vukićević, koja je ostavila pečat u domaćoj kinematografiji ulogama Lilike iz kultnog filma Žikina Dinastija, zatim Violete iz Boljeg Života, danas ima 52 godine i zmijsko telo na kome joj mogu pozavideti i znatno mlađe devojke!

Ova majka dvojice odraslih sinova, prepoznatljiva po kovrdžavoj zift crnoj kosi, još ranije je postala pravi hit kada je otvorila svoj nalog na popularnoj mreži Instagram i polako počela da prikuplja obožavatelje koji se rado prisećaju starih vremena.

Svaka fotografija ove bivše političarke i poslanice privlači nebrojane komentare ljudi koji pre svega hvale njenu figuru, a novu pometnju je napravila nedavnom fotografijom na Twitteru, uslikanoj na Krfu, gde glumica pozira u kupaćem kostimu na ležaljci.

“Jedna od najlepših žena u našoj istoriji. Inteligencija i harizma”, “Nerešiva enigma za bilo kog muškarca”, “Uživaj, lepoto, osunčaj to svoje zmijsko telo”, “Morska sirena, hvala za fotke s odmora”, “Izgledaš zanosno, lepo se provedi, najlepša, prezgodna moja Lidija”, “Večno mlada devojčica”… Ovo su samo nekoliko od salve komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda, za koji su, kako priznaje, zaslužni brojni i naporni trenizi kojima održava svoju liniju.

Povezane vesti

Back to Top