Prati nas

Serije

Zasluženo: ‘Prijatelji’ izglasani za najbolju seriju svih vremena

Prijatelji  je možda i jedina serija koju svi svi gledali. Bez obzira na vreme, svaki put kada upalite TV postoji velika verovatnoća da naletite na Rossa, Rachel, Monicu, Chandlera, Pheobe ili Joeyja kako se rugaju Ružnom golom čoveu ili kako pokušavaju da izbegnu dosadnu Janice.

Sigurni smo da ste odgledali sve epizode barem sto puta, ali svaki put kada naletite na ovu seriju, ne možete a da se ponovo ne nasmejete ispadima ove voljene družine. Uprvo zbog toga je ona proglašena za najbolju sitcom seriju svih vremena.

Prijatelji su trajali čitavu deceniju, i to od 1994. to 2004. godine, a glumci su zarađivali neverovatnih milion dolara po epizodi.

Na listi najboljih sitcom serija su se našli i Štreberi, Kako sam upoznao tvoju majku, Svi vole Raymonda, Moderna porodica i mnogi drugi naslovi. Drugo mesto na ovoj listi je zauzela serija Seinfeld, a treće nezaobilazni Simsonovi.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. NenadNS

    10. 01. 2018. at 18:32

    Ne piše se RAchel, nego Rejčel, ne piše ce Chandrel nego Čendler i da ne nabrajam. Izgleda da ste te lekcije u školi prespavali. Budite malo pismeni, za promenu.

  2. s

    10. 01. 2018. at 19:42

    meni nikad ne dosadi da je gledam

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top