Zašto volimo… Beyonce?

Ona je pop superzvezda, uspešna poslovna žena, prelepa mama koja može sve. Ona je Beyonce i mi  je obožavamo! Evo samo par razloga zašto.

Vooolimo pesmu Crazy in Love, koja je nedavno prema magazinu NME proglašena pesmom dekade. Nema sumnje da je ta pesma, ali i njena ekranizacija pomerila granice u savremenoj popularnoj muzici i prvi put nam predstavila magični duo Beyonce i Jay Z-a, o kojima je nakon toga počelo da se spekuliše da su par.

Volimo je jer je njeno poreklo skromno, a svoju karijeru započela je u grupi Destiny’s Child. Uprkos razmiricama, menjanju članova prvobitne postave, uspona i padova, sa devojkama Kelly Rowland i Michelle Williams  je ostala bliska prijateljica.

Ona obožava svoju porodicu i uvek je stavlja na prvo mesto. Od početka karijere roditelji su bili uz nju, mama stilista, tata menadžer, što se nije uvek dobro odrazilo na njen imidž, ali su oni veći deo njene karijere ostali zajedno.

Ona je jedna od žena sa oblinama i nikada se svog tela nije stidela, već je potencirala i isticala ga kao primer prave ženske lepote. Čak je izmislila izraz, tačnije pridev, koji opisuje ovo o čemu pričamo, on glasi bootlicious. Jedna njena pesma nosi taj naziv, koji je verovali ili ne nedavno ušao u Oksfordski rečnik engleskog jezika i iz žargonskog izraza stigao u udžbenike.

Ona je prelepa! Čak su je i Viktorijini anđeli proglasili najlepšom ženom na svetu. Istu titulu nedavno je dobila od magazina People.

Koliko je ambiciozna i posvećena svojoj karijeri jasno je objasnila u jednoj rečenici: “Kada ostvarim jedan cilj, odmah sebi postavim drugi, na višoj lestvici. Tako sam stigla ovde gde sam sada.”

Volimo je, jer se i u teškim trenucima u svojoj karijeri i privatnom životu ponašala dostojanstveno, a ljutnju i svaku drugu negativnu emociju sačuvala za sebe. Tako je bilo u slučaju kada je otpustila oca sa mesta menadžera, kada se pisalo da je Jay Z u vezi sa Rihannom, kada se nedavno spekulisalo kako je njenu ćerkicu rodila surogat majka, a ne ona…

Volimo je, jer je za razliku od nekih zvezda i zvezdica uspešno započela karijeru glumice. Prvo smo je videli u komičnom ostvarenju Pink Panter, a velike pohvale i publike i kritike dobila je nakon uloga u filmovima  Dreamgirls i Cadilac Record.

Ona je kraljica Be i mi je volimo. A vi? :)

Tračara tim / foto: Beyonceonline.com

Povezane vesti

Back to Top