in

Žena najvećeg kriminalca u rijalitiju menja imidž

Supruga uhapšenog vođe narko-kartela i jednog od najvećih kriminalaca Joaquína „El Chapo“ Guzmána, pridružiće se rijaliti šou-programu „Cartel Crew“.

Kako javljaju britanski mediji, Emma Coronel će se pridružiti emisiji u drugoj sezoni.

Potvrda ove informacije stigla je nedelju dana nakon objave fotografija na kojima se vidi da se Ema srela s najmlađim sinom „bake kokaina“ Grizelde Blanko na jahti u Majamiju. Ovaj susret će biti prikazan u prvoj epizodi emisije čije emitovanje počinje 18. novembra.

Emisija „Cartel Crew“ prati živote osam rijaliti zvezda koje su duboko povezane sa svetom droge dok grade život van sveta kriminala. Emma odgovara tom profilu jer se još 2007. godine udala za meksičkog kralja droge El Chapa.

View this post on Instagram

“Todo va estar bien, tal vez hoy no, pero sí con el tiempo” ? Con Dios.

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emma_coronela) on

Ova 30-godišnjakinja pokušava da promeni svoj imidž na malim ekranima u trenutku kada je otac njenih sedmogodišnjih bliznakinja u zatvoru u Koloradu za koji kažu da je „gori od smrti“, i da iz njega niko nije pobegao za 25 godina, koliko postoji.

Emma će se u rijaliti programu pojaviti nekoliko puta i otvoreno će govoriti o svom životu nakon El Čapa i planiranom poslovnom poduhvatu.