in

Zorannah: Menjam život! Selim se iz Srbije i neću više da pišem knjige


(foto: Instagram/zorannah)
(foto: Instagram/zorannah)

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah postigla je mnogo toga za veoma kratko vreme. Iako mnogi nipodaštavaju njen rad, čitanost njenih knjiga i veliko interesovanje koje vlada oko ličnog bloga i Instagram profila govore drugačije. Međutim, njoj je Srbija postala tesna, tako da napušta naše krajeve i uveliko planira selidbu u Belgiju, zbog dečka, fudbalera Danijela Milićevića. 

„Nismo raskinuli, kao što se spukulisalo. U Belgiji sedim sa razlogom – zbog njega. Lepo nam je tamo, a mogućnosti su velike da se preselim tamo i da promenim život. Tamo sam započela poslove i velika je mogućnost da tamo i ostanem za stalno. Trenutno traju pregovori oko posla, ako sve bude dobro, odoh iz Srbije“, podelila je svoje planove Zorannah za Alo.

„Mislim da se više neću baviti pisanjem knjiga. Odlučila sam da nastavim da radim blog i da se fotografišem, da se bavim onim čime se bavim od samog početka. Mislim da ću prekinuti da se bavim pisanjem knjiga, jer je za sada sasvim dovoljno ono što sam izdala“, završila je svoju priču Jovanovićeva.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net