Connect with us

Hi, what are you looking for?

Foto

Zvanično fotograf: Brooklyn Beckham objavio set porodičnih fotografija

Uspešna izložba (Foto: EROTEME.CO.UK)

objavio je set porodičnih fotografija i time pokazao svoje fotografsko umeće, koje su u prošlosti mnogi kritikovali, no, to nije sprečilo osamnaestogodišnjeg Beckhama da nastavi sa svojim, sada već zvaničnim zanimanjem.

Sin poznatog fudbalera Davida Beckhama i bivše Spajsice i dizajnerke Victorie, odradio je set fotografija za školsku umetničku izložbu, i prijatno iznenadio čak i one koji su negativno komentarisali njegovo fotografsko umeće.

 

Tekst se nastavlja nakon reklame.

David pozira za izložbu (Foto: EROTEME.CO.UK)

Voli ga kamera (Foto: EROTEME.CO.UK)

Na najnovijim fotkama, koje pokazuju mali uvid u život Beckhamovih, osim njegovih roditelja, može se videti i Brooklynova sestra Harper, kao i braća Cruz i Romeo.

Mala Harper očito uživa iza kamere (Foto: EROTEME.CO.UK)

Brooklynova kolekcija fotografija koja nosi naziv What I See bila je podvrgnuta ismevanju kada je izložena prošlog leta, međutim, najnoviji radovi mladog fotografa naišli su na potpuno suprotne reakcije.

Kolekcija novih fotografija izložena je na Fakultetu Primenjenih Umetnosti u Primrose Hillu.

Beckham braća (Foto: EROTEME.CO.UK)

Brooklyn je diplomirao ove godine, preselivši se u Njujork gde će nastaviti dalje školovanje. Interesantno je da je njegova majka Victoria nedavno izjavila kako izbegava kamere, te da mrzi paparace.

Za sina pravi izuzetak (Foto: EROTEME.CO.UK)

“Mislim da bi se ljudi iznenadili kada bi saznali koliko mi zapravo izbegavamo da privlačimo pažnju” rekla je ona i nastavila: “Ali, postoje mesta gde ne postoji mogućnost da se izbegnu kamere. U takvim situacijama sam od moje osamnaeste godine.” dodala je Victoria.

Tekst se nastavlja nakon reklame.

 

 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i ovo

Horoskop

U nastavku pročitajte Dnevni horoskop za 4. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Horoskop

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 5. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Horoskop

U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 6. do 12. aprila 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Vesti

Američka pevačica Pink otkrila je u petak uveče na instagramu da su ona i njen trogodišnji sin oboleli od virusa korona, ali da su se i...

Bizarno

Pevač Mitar Mirić našao se među 20 uhapšenih juče u beogradskom hotelu zbog neopoštovanja mera koje su propisane tokom vanrednog stanja.

Vesti

Mladi glumac Logan Williams, koji je u seriji The Flash igrao mladog Barryja Allena, iznenada je umro u četvrtak, u 16. godini.

Extra

I sami znate da je u doba pandemije korone najbitnije da ostanemo kod kuće i ostanemo jedinstveni – a na to nas poziva i...

Foto

Pre nekoliko dana, srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah objavila je fotografije na kojima izgleda previše mršavo, što je njene pratioce zabrinulo.

Bizarno

Rada Manojlović besna je napustila Beograd i otišla u svoje rodno selo Četereže, a sve zbog Harisa.

Extra

Ana Nikolić otkrila je da je tek sada shvatila da pandevija virusa Covid-19 nije bezazlena stvar.

Extra

Kylie Jenner jedna je od onih zvezda koje borave u izolaciji zbog pandemije koronaviruse, gde sa svojom dvogodišnjom ćerkom Stormi često objavljuje zanimljiv sadržaj.

Extra

Pevačica Severina Kojić večeras je na Instagramu odgovarala na pitanja fanova, a u jednom trenutku, njenom strimingu se priključila i pevačica Senidah.

Reklama