Search
Close this search box.

Zvezda Top Gun-a priznala da je lezbejka!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Da li se sećate zgode plavuše iz filma „Top Gun“ za kojom je lik Tom Kruza u ovom filmu bio potpuno izgubio glavu? U ovom hitu iz osamdesetih Tom Kruz tumači zgodnog pilota koji se zaljubljuje u lepu plavušu koju igra glumica Keli Mekgilis. Lepa glumica je jako bila popularna osamdesetih, najviše zbog ovog kultnog filma, a danas kaže da je posle dva propala braka, ipak odlučila priznati istinu o svojoj seksualnosti.

„Završila sam s muškarcima. Mislim da je došlo vreme da budem iskrena prema samoj sebi i da napravim korak napred u svom životu.“

tom-kruz-keli

O svojoj seksualnom opredeljenju zna još od svoje dvanaeste godine, ali jednostavno nije smela priznati da je homoseksualnog opredeljenja.

„Mislim da je taj proces trajao sve od moje dvanaeste godine. Bilo je to teško putovanje za mene. U životu su mi se dogodile neke loše stvari, pa sam mislila da me to Bog kažnjava zato što sam lezbijka. Život je zaista čudan kada pričamo o spoznavanju ko smo zapravo.“

Naime, holivudsku glumicu u njenom stanu 1982. silovao je Leroj Džonson, koji je kasnje i optužen za ovo krivično delo. Posle ovog užasnog događaja Keli odlučuje zaigrati u nagrađivanom filmu „Optužena“ pored Džodi Foster koji upravo govori o suđenju jednom silovatelju.

Iz dva neuspela braka glumica ima dvoje dece, ali kaže da je sada vreme da konačno slobodno može da bude u vezi sa ženom. Srećno!

POSLEDNJE VESTI