Prati nas

Šokantno

Zbog vere ne haje za ćerku: Tom Cruise nije video Suri više od dve godine

Tom je sa ćerkom Suri poslednji put fotografisan 2013. godine (foto: Reuters)

Tom je sa ćerkom Suri poslednji put fotografisan 2013. godine (foto: Reuters)

Prema poslednjim navodima medija u Sjedinjenim Američkim Državama, Tom Criuse svoju ćerku Suri nije video skoro 800 dana. Ili nešto više od dve godine.

53-godišnji glumac je ćerku zapostavio zbog sajentološke crkve i uopšte ga ne interesuje devetogodišnja devojčica koju ima iz braka sa Katie Holmes. Izvor blizak zvezdi Nemoguće misije kaže: “Toma uopšte ne zamima Suri i ne želi da bude deo njenog života. Katie se trudi da joj pružu svu neophodnu ljubav, ali oca ne može da joj zameni”. Glumca sa ćerkom u javnosti nisu videli duže od dve godine, iako su, dok su bili u braku, on i Katie stalno bili meta paparaco fotografa.

Katie sama odgaja ćerku u Njujorku (foto: Xposure)

Katie sama odgaja ćerku u Njujorku (foto: Xposure)

Veruje se da je upravo sajentološka crkva kriva za ovakvo glumčevo ponašanje i da ga članovi sajentologije teraju da se distancira od bivše supruge i deteta. Jedan od bivših članova ove religije kaže: “Moguće da Tom ne želi da ga vide sa Suri i Katie zbog svih loših stvari koje je njegova bivša govorila o sajentologiji i negativnog stava koji ima prema crkvi”.

Drugi izvori navode da je glumac jednostavno prezauzet snimanjem filmova širom sveta, koje snima praktično jedan za drugim. “Međutim, ovog leta je Cruise bio samo nekoliko blokova udaljen od ćerke Suri kada je u Njujorku promovisao najnoviji nastavak Nemoguće misije i nijednom nije otišao da je poseti”, konstatuje izvor na kraju.

2 komentara

2 Comments

  1. josipa

    27. 11. 2015. at 14:23

    Sajantologija nije crkva ni religija vec sekta

  2. Ns

    27. 11. 2015. at 16:57

    Neko kaze i da je to zato sto devojcica nije njegova,jer ona je bila trudna samo nekoliko meseci od pocetka njihove veze,a poznato je da on nije mogao da ima decu ni sa jednom od prethodnih zena :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top