Prati nas

Bizarno

Tom Cruise ne želi da viđa ćerku, Katie Holmes krije da je u vezi!

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Glumac Tom Cruise godinama ne posećuje ćerku Suri koju je dobio u braku sa Katie Holmes, a bivšoj supruzi je zabranio da dovodi druge muškarce blizu ćerke.

Mediji su ostali preplavljeni komentarima na račun poznatog glumca, nakon što je u javnost procurela informacija da, iako po zakonu ima pravo da viđa ćerku, Cruise to ne želi.

Pojavile su se i određene teorije o mogućim razlozima za to, a jedna od njih je i ta da mu sajentološka pravila ne dozvoljavaju da bude u kontaktu sa ljudima koji se ne pridržavaju te vere.

Još jedna bizarna stvar vezana je za brak Toma i Katie, a to su uslovi koje je joj je on postavio kada su odlučili da se raziđu. Naime, Cruise je od Holmesove tražio da mu obeća da pet godina nakon okončanja brakorazvodne parnice neće imati dečka i da neće dovoditi muškarce blizu njihove ćerke.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Upravo zbog toga Katie ne sme da prizna da je pronašla partnera. “Toma više nije briga šta Kejti radi, ali zabavlja ga da je gleda kako, zbog straha od njega, krije da je u srećnoj vezi”, izjavio je izvor blizak glumcu.

1 komentar

1 komentar

  1. Ona

    08. 09. 2016. at 07:27

    Koji bolesnik ljudi moji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top