Search
Close this search box.

Zvezde Granda i Aca Lukas se spremaju za Evroviziju: šaljemo narodnu pesmu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Radio-televizija Srbije potvrdila je učešće na 66. Evroviziji, koja će iduće godine biti održana u Italiji, a predstavnik Srbije mogao bi da bude neko od učesnika prethodnih sezona takmičenja Zvezda Granda.

O Evroviziji i želji da na njoj učestvuju do sada je najglasnije pričala Zorja Pajić, finalistkinja prošlogodišnjeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda koja je u svom vlogu sredinom septembra najavila da ide da piše pesmu za Beoviziju 2022. godine.

„Moj suprug i ja smo pisali pesmu, sada se rade samo detalji i uskoro ću je poslati na konkurs. Od Beovizije očekujem veliko iskustvo, ali i pobedu. Publika na Evroviziji ne zna koliko su pevači popularni i poznati u svojim zemljama. Nemam strah jer je za ovo potrebno samopouzdanje, a pevanje je moj najveći kvalitet“, rekla je Zorja za Alo!

Aleksandar Radojević, jedan od pevača iz tima Marije Šerifović koji se takmičio 2018/19. godine, potvrdio je da će učestvovati s pesmom koju za njega piše autor pesme „Loco, loco“, koju je prošle godine izvodio ženski trojac  Hurricane.

„Samo čekam Nemanju Antonića da završi aranžman i produkciju, prijaviću se jer konkurs još uvek traje. Od Beovizije očekujem svoje najbolje medijsko pojavljivanje kako vokalno, tako i vizuelno. Pričao sam i s mojom mentorkom Marijom Šerifović, odobrila je koncept i ideju, ali ona čeka finalnu verziju pesme“, rekao je mladi pevač.

Dok se bivši takmičari Zvezda Granda pripremaju za konkurs, dotle je Aca Lukas najavio odlazak na Evroviziju i pobedu Srbije na ovom takmičenju. „Dogodine u Rimu, daće bog“, rekao je Lukas kojem je pesmu radio Vladimir Graić.

Javni konkurs za Beoviziju otvoren je do 1. decembra 2021. godine.

„Od prijava koje stignu na konkurs, komisija sastavljena od eminentnih muzičkih urednika RTS-a izabraće kompozicije rukovodeći se isključivo njihovim umetničkim kvalitetom. Ukoliko nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima ekskluzivno pravo da samostalno izabere kompoziciju“, navedeno je na zvaničnom sajtu Javnog servisa Srbije.

POSLEDNJE VESTI