Search
Close this search box.

Zvezde u novom izazovu: Urnebesni snimci #MannequinChallenge

https://www.youtube.com/watch?v=m5Xm-njx3iQ

Čini se da se svako malo pokrene novi trend koji brzinom svetlosti osvoji svet. a poslednji u nizu su za nekoliko dana podržale mnoge zvezde.

Adele, Hillary Clinton, Jon Bon Jovi, James Corden, Beyonce, samo su neke od poznatih ličnosti koji su se pridružile Mannequin Challengeu, odnosno izazovu u kom učesnici stoje mirno u jednoj pozi i izgledaju kao lutke u izlogu. Izazov je započeo jedan srednjoškolac, a ubrzo je postao viralan.

Pevačica Adele nastupila je u Teksasu, i izazov je sa svojim saradnicima snimila u ambijentu starinskog saluna, sa kaubojskim šeširom na glavi, dok je u pozadini išla numera Johnny Casha Man in black.

Uoči predsedničkih izbora, i kandidatkinja Hillary Klinton odazvala se sa svojim timom ovom izazovu, dok je stajali mirno pored Jon Bon Jovija u avionu. Video nosi i snažnu poruku biračima: „Nemojte stajati mirno. Glasajte“.

I glumac i voditelj James Corden se pridružio sa celom ekipom i publikom Mannequin Challenge-u, te je snimio sve u mirnoj pozi na snimanju svog šoua.

A video posted by Ellen (@theellenshow) on

Ipak, sve je nadmašila Ellen DeGeneres, koja je takođe sa ekipom svoje emisije pokušala da stoji mirno u jednoj pozi, ali i njena ping pomg loptica je takođe lebdela u vazduhu.

Izazov se proširio i na dodeli CFDA Fashion Fund Awards, te možemo da vidimo kako za stolom Kelly Rowland, Solange Knowels i Hailey Baldwin stoje mirno u jednoj pozi.

Tu su i članice grupe Destiny’s child, Beyonce, Michelle Williams i Kelly Rowland u vrlo zanimljivoj pozi.

POSLEDNJE VESTI