Connect with us

Aca Amadeus izmislio holivudski scenario!

Bizarno

Aca Amadeus izmislio holivudski scenario!

Ispričao Holivudski scenario! (foto: Alo)

Ispričao holivudski scenario! (foto: Alo)

Član Amadeus benda, Aleksandar Stanimirović poznatiji kao Aca Amadeus je pre nedelju dana automobilom uleteo u zgradu Ringier Axel Springer, sinoć je u toku gostovanja na nacionalnoj televiziji ispričao pravi holivudski scenario.

U emisiji Ami G Show kod voditelja Ognjena Amidžića, član popularnog benda izgovorio je tonu gnusnih laži, počevši od toga da se ulaz u Ringier Axel Springer nalazi na samoj ulici, te da ne postoji trotoar za parkiranje auta, pa je upravo zbog toga morao da se “parkira” na vratima kompanije, prenosi Puls.

Iako tvrdi da je bio mnogo kulturan i fin, Aleksandar se ponašao kao čovek kojeg je civilizacija preskočila odavno. Histerisao je na prisutne novinare, na silu pokušao da uđe u zgradu bez obzira na to što je obezbeđenje reagovalo.

Podsećamo, Stanimirović je pokušao da uđe u kompaniju jer je portal Blic.rs preneo njegov status sa društvene mreže Facebook da je prevario ženu i da se mnogo kaje.

U pomenutoj emisiji je otkrio da je navodno sve to bio plan koji je osmislio sa suprugom, te da su zajedno napisali status. Nakon toga su usledile optužbe novinarima za iznudu novca, a sve je potkrepio pričom da su ga zvali i maltretirali sa skrivenog broja, za koji se kasnije ispostavilo da više ne postoji, a onda je otkrio da su pozivi ipak dolazili sa telefonske govornice, i uz sve to da su pričali na hrvatskom jeziku, prenosi Pulsonline.

Podsećanja radi, Aleksandar Stanimirović poslao je izvinjenje kompaniji Ringier Axel Springer istog dana nakon incidenta koji je i snimljen, jer je Aca sa sobom poveo i snimatelja.

Pročitajte još i:  Bravo! Amadeus Band daje svoj novogodišnji honorar u humanitarne svrhe
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. STARSHIP

  18/02/2015 at 12:44 pm

  BOLESNI NARKOMA + NAKAZA

 2. nn

  18/02/2015 at 5:00 pm

  To se on nudi za sledecu farmu….ccc….

 3. Realna

  19/02/2015 at 9:19 pm

  Bog zna u kojem je on tripu

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top