Prati nas

Aca Lukas: Kako sam se pomirio sa Karleušom

Extra

Aca Lukas: Kako sam se pomirio sa Karleušom

Posle najstrašnije svađe i izjava da Jelena Karleuša i Aca Lukas jedno drugom nikad neće oprostiti, pomirili su se kao da se ništa nije ni desilo. To se dogodilo prošle nedelje kada su se sreli u avionu iz Minhena za Beograd.

“Ona je moja velika prijateljica i mi se nikada nismo svađali. Tačno je da smo se sreli u avionu i čim sam je video, rekao sam joj: ’Dođi ovamo’, i izgrlili smo se“, priznaje Aca Lukas, i objašnjava:

“Ona nije razlog što sam otišao iz Zvezda Granda, razlog je nešto drugo, a to zna samo Saša Popović. Njemu sam poslao poruku. Ja sam pevač, nemam ja vremena da sedim u žiriju, dugo sam i sedeo,” ekskluzivno piše Svet.

Podsetimo, slično je potvrdila i Karleuša pred snimanje nove sezone emisije.

“Nije Aca otišao zbog mene iz žirija. Mi se jesmo žestoko posvađali pre nekoliko meseci, ali to nije razlog što je otišao iz emisije. Između nas je bilo i strašnijih svađa za koje vi ne znate, pa smo se uprkos tome družili i sarađivali,” priča pop zvezda i dodaje da će joj Lukas nedostajati u novoj sezoni.

“Žao mi je što neće biti sa nama jer će propustiti zasigurno najneverovatniju sezonu koju ćemo teško uspeti da ponovimo. Svako od nas u žiriju biće mentor svojoj grupi kandidata i konačno ćemo po prvi put moje kolege i ja moći da oblikujemo takmičare u zvezde kakve treba da budu,” rekla je ona.

Iako nije gledao prvu epizodu nove sezone Zvezda Granda, u kojoj je njegovu fotelju zauzeo Đorđe David, Lukas veruje u njega.


1 komentar

1 komentar

  1. muzička tračara

    30. 09. 2018. at 13:04

    A joj što ga ova Diva može izvaliti. Do jučer je pričala jedno, sada drugo. Dajte ju vratite u Lazu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top