Prati nas

Aca Lukas: Najveći problem estrade je sujeta

Vesti

Aca Lukas: Najveći problem estrade je sujeta

Aca Lukas je u nedavnom intervjuu progovorio o svojim planovima za Novu Godinu, ali i kolegama. Pevač se fokusirao na mlađe kolege, čiju muziku mnogi kritikuju.

‘’Moram da pohvalim Maju Berović, to su kriterijumi pomereni unapred. To je nešto novo u muzici, ja kada sam se pojavio pre 20 godina, govorili su: ‘Šta je ovo?’, a stariji su nipodaštavali uvek”, izjavio je Lukas.

Folkeri će za ovu Novu godinu pevati sa Jalom Bratom i Bubom Corellijem, a dodaje da je najgora stvar na estradi sujeta, koju kolege osećaju međusobno.

‘’Nisam primetio nepoštovanje mlađih kolega. Još dok sam bio na početku karijere, oslobodio sam se estradne bolesti koja se zove – sujeta. Nisam se preterano radovao uspesima i neuspesima, gledam sebe. Reklama mi nije trebala, ali sam pogan na jeziku kada me neko dira,” kaže on.

“Sujeta je jako teška stvar i mora da se prevaziđe, Gde je bilo više karata i ko je imao više posla – to se ne gleda. Ima podmetanja, ali to nisu lepe teme’’, izjavio je u Premijeri.


3 komentara

3 Comments

 1. Nina

  03. 12. 2018. at 23:18

  Nisi se ti Lukasu oslobodio sujete, neki dan si je ispoljio na Breni koja je dvije Arene za redom napunila.

 2. Nina

  03. 12. 2018. at 23:32

  Njegov komentar da je muzika Maje Berovic “nesto novo u muzici” i da “pomjera kriterijume” me je stvarno zasmijao, covjek nesvjesno ispade smijesan, haha.

 3. Nina

  03. 12. 2018. at 23:41

  A prije 20 godina kad se pojavio Lukas svi su se pitali ‘sta je ovo?’ iz razloga sto je on bukvalno POKRAO sve i jedan grcki hit, a nas narod tad nije bio naviknut na tu muziku.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay