Prati nas

Albert Nađ pobedio: Jelena očajna zbog odluke suda o alimentaciji

Hot!

Albert Nađ pobedio: Jelena očajna zbog odluke suda o alimentaciji

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Slučaj bivših supružnika Alberta Jelene Nađ je mesecima potresao domaću javnost, zbog raznoraznih priča o nasilju i neplaćanju alimentacije, kao i optužbi i emotivnih ispovesti sa obe strane.

Nekada uspešni fudbaler se razveo i od druge supruge Mirne, što je Jelena prokomentarisala kao njegov očajnički pokušaj da izbegne plaćanje alimentacije za troje dece, od kojih najstariji sin još od rođenja ima problema sa vidom. Prema Jeleninoj verziji priče, Albert se pred sudom predstavlja kao socijalni slučaj, što je daleko od istine jer je tokom zavidne fudbalerske karijere stekao milione.

Ipak, sud je, nakon brojnih peripetija, drastično umanjio alimentaciju koju je Nađ dužan da plaća za dvoje maloletne dece, i to sa početnih 2.000 evra na svega 6.000 dinara po detetu.

jelena nadj

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. pixie

  23/11/2016 at 2:51 pm

  Ovo je sad stvarno postalo neukusno. Da se nije udala kao neostvarena klinka zavedena novcem, verovatno ne bi ni bila u ovoj situaciji. Ako planiras sa nekim da pravis porodicu – triput meri, jednom seci.

 2. Sunny

  23/11/2016 at 2:57 pm

  Uh ja blata brateeee. Nisu džaba bili zajedno. Ne ide to tako RODITELJI!!! Sramota. Nasilje trpila, ajd razumem iz straha za budućnost ali posle toliko godina to razvlačiti sa Tanjom a sad plakati za alimentacijom?? Ja sam se alimentacije odrekla( slagala da ne znam adresu oca kćerke) toliko sam skota prezirala. Sad da mi je ova pamet pustila bi zakon da ga odreže i ostavljala na stranu kad dete napuni 21 godinu. Ali bi ga odgojila sama. Jer je on skot. Šta te briga da ti daje pare kreten koji te tukao? Ne možeš da radiš? Ajde bre. Moje dete nije išlo u privatne škole pa je završilo dva fakulteta, živi u elitnom naselju svetakoj metropoli i upravlja poslovanjem najvećih svetskih kompanija. Eto kako ko, ali meni je muka i od žrtve i od nasilnika. Želim joj svako dobro kao i njenoj deci. Muškarci su svinje u razvodu 90% ali na nama je da budemo dostojanstvene i hrabre. Moje skromno mišljenje.

 3. iva

  24/11/2016 at 12:53 pm

  Sta hoces? Samo sto mu kozu nisi skinula. Pa radi pa zaradi svojoj deci. Hoces jos i da profitiras nad decom! Ma ne bih ti ja dala nista.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top