in

Albert Nađ duguje 36 alimentacija, ali banči po splavovima!

Deca gladuju, on lumpuje?  (Foto: Vesti.rs)
Deca gladuju, on lumpuje?
(Foto: Vesti.rs)

Fudbaler Albert Nađ i dalje izbegava da izvršava svoje obaveze koje ima kao otac troje dece iz braka sa bivšom ženom. Ali to ga ne sprečava da se dobro provodi i luduje po beogradskim splavovima.

Kako piše Svetnjihov paparaco pronašao je bivšeg fudbalera na splavu River, na nastupu Šaka Polumente, u društvu supruge Mirne. Ovo ne bi bilo ništa čudno da se njih dvoje pre nekoliko meseci nisu navodno razveli jer više nisu mogli da žive zajedno.

A prava istina jeste to da su napravili pravnu zvrčku – tokom razvoda Nađ je sve ostavio Mirni i samim tim njegova deca iz prvog braka nemaju apsolutno nikakva prava i nemaju šta da traže od njega jer on zvanično i nema imovinu.

Nađ je tokom cele večeri plesao sa ženom, mazio se s njom i bezbrižno se zabavljao uz Polumentine hitove i verovatno nijednog trenutka nije ni pomišljao na to što punih 36 meseci nije platio alimentaciju!

Kako je otkrila njegova bivša supruga Jelena, koja pune tri godine pokušava da natera bivšeg muža da izvršava svoje obaveze prema deci, često je dolazila u situaciju da nema da posluži deci sva tri obroka i da zimi nemaju od čega da kupuju ogrev za kuću.