Novi skandali u porodici Nađ: Sin mi preti batinama!

Jelena Nadj
(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Nakon što je u toku jučerašnjeg dana objavljena vest da su Jelena i Albert Nađ ponovo u sukobu zbog 15-godišnjeg sina (koji je navodno fizički zlostavljan i izbačen iz kuće), Jelena sada tvrdi da joj je njihov sin pretio batinama.

“I samo da ti kažem da mi je pretio. Rekao je: ‘Neću te tući ja nego moji drugovi. Oni će te psihički i fizički malteretirati. E, čisto da znas'”, glasi poruka koju je bivša supruga poslala Albertu Nađu.

Ovoj poruci prethodila je svađa između Jelene i njenog sina Nikole prošle nedelje. Jelena, je odmah nakon toga pozvala Alberta, ali pošto se on nije javljao na telefon, požalila se u poruci: “Molim te, povedi ga kod sebe. Molim te! Bar na mesec dana ili 15 bar. Da ga dovedeš u red, jer ja Jani trebam. A on je već odgojen. Mislim da mu je krivo od kada je video da Marko živi sa Željom (Albertov brat, prim.aut.), a on ne sa tobom. Dođi po njegove stvari i, molim te, povedi ga na kratko.”

“Ne postoji roditelj koji nema problem sa decom, posebno s muškim adolescentima. Ne dozvoljavam da me deca ne poštuju. To što sam napisala Albertu su klinačka posla. Nikola je to rekao u besu. Tu noć došao je kasno, nije mi se javio na telefon, a ja sam, kao i svaka brižna majka, čekala. Nisam ga pitala ništa dok se nije probudio, tada je nastao problem” , izjavila je Jelena za Kurir, dodajući da nikada nije maltretirala decu niti ih zlostavljala.

“Svoju decu nisam niti ću ih zlostavljati. Zato sam mu i rekla ako mu nedostaje otac, da ide kod njega. Nemam problem da živi s njim, da i on vidi kako to izgleda kad dete ne zna da ućuti. E, tada sam Alberta nazvala i pustila mu poruku. A on najbolje zna da sam ja najosetljivija na Nikolu”, zaključila je Jelena.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top