Jelena i Albert Nađ ponovo u sukobu: 15-godišnji sin izbačen iz kuće i navodno zlostavljan

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Albert Nađ prošle nedelje prijavio je bivšu suprugu Jelenu Nađ policiji. On ju je optužio da je udarila njihovog šesnaestogodišnjeg sina Nikolu, a potom ga izbacila iz kuće. Albert je u prijavi naveo i da je učestvovala i Jelenina majka koja je, kako on tvrdi, počupala dete.

„Dečak je nakon svađe s majkom pozvao oca i otišao u njegov stan, gde je bio do nedelje uveče. Nađ je istog trenutka otišao u Centar za socijalni rad Zemun, ali su ga oni uputili u policiju. Prijavio je da mu je srednjeg sina majka izbacila iz kuće i da je dete izrazilo želju da živi sa njim. Istakao je da je došao da to prijavi kako ne bi ispalo da ga je kidnapovao jer njegova bivša žena ima starateljstvo“, prenosi izvor iz policije blizak Kuriru.

Bivša Albertova supruga potvrdila je priču, ali je i svu krivicu svalila na bivšeg supruga.

„Pokačila sam se sa sinom jer se u sredu kasno noću vratio kući, a nije mi se javljao na telefon. Rekla sam mu da ide kod tate na četiri dana da smiri malo glavu i da vidi kako izgleda živeti s njim. Albert mi je vratio dete posle tri dana! Nije mogao da podnese da bude s njim! Nikola se kod oca nije ni kupao, on nije hteo ni gaće da mu kupi“, izjavila je Jelena.

Na optužbe da je njena majka počupala sina Nikolu, izjavila je: „Moja majka je to dete dočekala na ruke kad se rodio. I dan-danas brine o njemu. Ja ne zlostavljam svoje troje dece! Sud mi je dao starateljstvo kad su videli kakvog monstruma od oca imaju. Poslala sam mu 20 poruka da imam problem s Nikolom, da nije išao u školu, da ću ga spakovati i poslati kod njega da vidim da li on može da odreaguje. I evo kako mi vraća.. Taj čovek živi da me vidi na dnu. E, pa neće moći! Majmunčina jedna! Taj čovek ne bira sredstva, već decu upetljava da bi se obračunavao sa mnom. Pa i ja mogu prljavo ad igram. Kad biste videli koliko gospodin Nađ svoju ćerku kao kuče vraća kući. Ne poljubi dete. Eto kakav je roditelj“, završava Albertova bivša supruga.

Svaka strana ima svoju priču, te je bivši fudbaler u svoju odbranu izjavio za isti list: „Sin mi se požalio. Majka mu je izbacila stvari na ulicu. Ovo nije prvi put da se to dogodilo. Pitao sam ga da li hoće da je prijavi, on je odbio. Razmislio sam i sam sam je prijavio. Maltretira mi decu i psihički ih ubija. Pa on je smrznut došao kod mene i mog oca. Šta bi bilo da me je optužila za kidnapovanje? Dete je bilo u haosu. Tog dana nije otišao u školu jer ga je ceo dan zvala i pričala mu sve i svašta. Rekao sam mu da ako želi da živi sa mnom, nema problema, ali mora to drugačije da se reši. Pa nije on stvar koju treba da iznajmim! Ne mogu više! A što se tiče Jane, Jelena hoće da mi uvali da vodim još neko dete da bude s nama. Iz ljudskosti sam to radio, ali sam rekao da više nisam magarac. Nije vam rekla da Jana ne sme da mi se javi, da ne sme da potrči kad me vidi?“.

Čini se da drama u porodici Nađ nije ni blizu svog kraja…

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI