Jelena i Albert Nađ ponovo na sudu: bivši fudbaler duguje 34.000 evra alimentacije

Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, tužila je fudbalera zbog neplaćanja alimentaciju za troje dece i duga od 34.000 evra.

Posle ročišta Nadežda je oplela je po bivšem suprugu, ali i da će tužiti sadašnju fudbalerovu suprugu zbog neistina koje plasira medijima.

“Očekujem da će biti sve kako treba. S njim nemam šta da pričam. Oni su našli još jednog svedoka, pa se nadam da će sledeće ročište biti završno”, rekla je Jelena.

Ona je rekla i da se Nađ ne čuje sa decom i da ga je sin Nikola nazvao u januaru a da je on pitao koji sin.

“Isteraću do kraja, jer ja znam za koga se borim. Imam za koga. Srednje dete mi je završilo u Urgentnom, na skeneru, zbog užasnih bolova u glavu zbog izjava gospođe i tužiću je zbog laži. Svoju decu, pored imućnog oca, izdržavam ja. On morala nema, nadam se da će ga zakon naterati, a ako ne bude platio, ići će u zatvor. Mada ne želim da ide u zatvor. Ne želim mu zlo. On duguje 34.000 evra, bez škole koju sam ja platila 24.000 evra, a to ću mu oprostiti”, rekla je bivša fudbalerova supruga, piše Svet.rs

Podsetimo, ista situacija dogodila se i u oktobru 2017. godine.

“Albert Nađ ima dve krivične prijave. Po jednoj duguje 26.500 evra, a po drugoj 9000 evra. Ukoliko ne bude isplatio taj novac Jeleni Nađ, koja je staratelj njihovo troje dece, biće mu određena kazna zatvora. Budući da ima dve krivične prijave, i da je to ponovljeno krivično delo, Nađ neće biti osuđen uslovno, već će morati da izdržava kaznu u pritvoru”, rekao je tada za SVET izvor iz suda.

Jelena Nađ je, podsetimo, godinama trpela fizičko nasilje od fudbalera. Kada je skupila hrabrost i razvela se, za nju je krenula nova serija paklenih okršaja sa njim pošto nije želeo da plaća alimentaciju.

Povezane vesti

Back to Top