Šokantni detalji: Jelena Nađ napisala knjigu o životu sa Albertom

Jelena u knjizi otkriva šokantne detalje.. (foto: Facebook/jelenanadj)

Burne rasprave, teške reči, neverovatne priče koje su podeljene u javnosti, a koje se tiču odnosa Jelene i Alberta Nađa, najverovatnije će se naći objedinjene u knjizi i tako u celosti pružiti uvid u ovaj dramatičan odnos kome već mesecima svedočimo.

Naime, Jelena Nađ, bivša supruga ovog fudbalera, u potrazi je za izdavačem koji će objaviti njenu autobiografiju, a u kojoj će otkriti sve detalje njihovog zajedničkog života, teškom periodu koji je sa njim preživela, prevarama, ali i nasilju.

Ona kaže da je knjiga najpre posvećena žrtvama porodičnog nasilja i za Kurir navodi:”Ceo život sam opisala u toj knjizi. Šokiraćete se kada budete pročitali i shvatili ko je zapravo Albert Nađ. To što sam pričala u javnosti mali je deo onoga što sam proživela sa njim. Tek će se pričati i pisati o tome kako me je zlostavljao pred decom, kako sam isprebijana danima i lečila rane. Ali to nije sve. O njegovom neverstvu i  prevarama Srbija će tek čitati. Otkriću imena žena sa kojima me je varao. Bile su to klaberke, starlete, pevačice… Uživao je i trošio pare na polusvet dok sam mu ja čuvala decu. Polako, čitaćete. Knjigu sam maltene završila, samo čekam izdavača koji će je obajviti. Do tada uređujem i dopunjujem svoje prvo štivo koje sam pisala u suzama”.

Albert Nađ glavni lik u knjizi..(foto: Facebook/albertnadj)

Sportista se nije oglašavao nakon Jelenine najave nove knjige.

 

Povezane vesti

Back to Top