Prati nas

Aleksa Jelić: Tužiću Graju i Leontinu

Evrovizija

Aleksa Jelić: Tužiću Graju i Leontinu

Skandal evropskih razmera (foto: evropesma.org

Skandal evropskih razmera (foto: evropesma.org)

Aleksa Jelić, jedan od trje finalista u izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji, tužiće Vladimira Graića Graju i Leontinu Vukomanović jer su mu dali pesmu koja je snimljena još pre sedam godina.

“Hvala Graiću i Leontini što su me lagali i prevarili, stručni tim će se njihovim delima pozabaviti, sastanci su već u toku. Ja imam sva prava, zakon je na mojoj strani, a neko mora da odgovara za ovu sramotu”, ispričao je Aleksa Jelić za jedan dnevni list.

Graja je mogao da kaže da ne zna da je ranije izvođena, pre objave snimka na YouTubu, a sada je to smešno. To je bezobrazluk, nisam ni mogao da zamislim da će mi se ovo dogoditi, ali hvala divnim ljudima koji su mi snimak predali iz privatne arhive, tako da je dokaz postoji i neće nestati”, ogorčen je pevač.

“Ja sam prevaren i izigran, zloupotrebili su moj lik i delo, moj entuzijazam prema muzici, sve ono što se godinama gradio i osudili me na trku koja je unapred izigrana”, dodaje Jelić.

OVDE POSLUŠAJTE PESMU koju je 2008. godine izveo Đorđe Gogov u emisiji Operacija Trijumf.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. NN

    20/02/2015 at 8:22 pm

    Graju i treba da tuzi… ali Leontina mislim da nije imala nista sa tim ona je tekst pisala, a tekst je sasvim nov

  2. Svadjica

    21/02/2015 at 10:14 am

    Iskreno ne vidim čemu sve to. Bilo da je otpevao staru ili novu pesmu njegov glas se ne moze nikako uporediti sa Bojaninim glasom. Devojka je vrh vrhova.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top