Prati nas

Aleksandra Prijović: Udajem se za Filipa ove godine

Extra

Aleksandra Prijović: Udajem se za Filipa ove godine

Mlada zvezda Granda kaže da će se za Breninog sina udati ove godine, čim je on – zaprosi.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović osvanuli su danas na naslovnoj strani jednog tabloida, gde su u intervjuu otkrili da su već krenuli sa planiranjem venčanja koje bi trebalo da se održi ove godine. 

“Napravila sam veliki uspeh i zadovoljna sam kako sve ide svojim tokom. Odlučila sam da malo usporim ove godine i posvetim se drugim stvarima, na primer porodici. Zašto ne bih razmišljala o proširenju porodice i venčanju? Šta da čekam više? U tome i jeste poenta života. Ove godine želim to, a i Filip takođe,” rekla je Prijovićeva.

Pevačica i sportski menadžer venčanje planiraju već neko vreme. Ona kaže da su se sada kockice poklopile, jer je ispunjena na poslovnom planu u potpunosti, a njihova veza je savršena.

“Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. U vezi smo dve godine, divno se slažemo, funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo stupili u brak. Iako bih ga ja zaprosila, znam da on to ne bi voleo. Ipak je to muški posao, da mogu, ja bih njega verila sada!,” kaže Aleksandra.

Uprkos pričama da se Prijovićeva ne slaže sa budućom svekrvom, folk divom Lepom Brenom, njih dve su u više navrata tu informaciju demantovale.

2 komentara

2 Comments

  1. lulu

    14. 02. 2018. at 18:49

    E sad, ovo mi je malo bezveze da ona priča o tome da čeka da je Filip zaprosi i to javno. Kao čeka da joj on to kaže. Filip je zreo za ženidbu, ali kad i za koga će se oženiti videćemo.

  2. kleo

    14. 02. 2018. at 18:57

    onako bas, ruralna faca….al ajde, sa srecom im

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top