Connect with us

Aleksandra Sekulić: Autogram u neočekivanom trenutku
Foto

Aleksandra Sekulić: Autogram u neočekivanom trenutku

Aleksandra Sekulic

Aleksandra pored oštećenog auta

Iako više nije deo ovog šoua, atraktivana finalistkinja X Faktora Aleksandra Sekulić je očigledno osvojila publiku ovog popularnog šou programa, u šta smo se nedavno uverili na ulicama srpske prestonice!

 

Naime, Aleksandra je juče u centru Beograda svojom nepažnjom udarila drugi automobil, a iako je pričinila malu materijalnu štetu vlasnica automobila nije želela uviđaj policije, niti novac, već je lepu Aleksandru samo zamolila za autogram.

“Desilo mi se nešto neverovatno! Stariji bračni par je bio u automobilu koji sam svojom nepažnjom udarila i napravila minimalnu štetu, ali iako sam želela da platim odštetu, ispostavilo se da je gospođa iz automobila moj veliki fan, pa me je samo zamolila za fotografiju i autorgam! “ – rekla nam je u telefonskom razgovoru atraktivna brineta i dodala:

“Prija mi sve ovo lepo što mi se dešava zahvaljujući X Faktoru! Doduše, malo sam rastrzana između fakulteta i obaveza prema produkciji, ali stižem sve! Nadam se da ću se i u budućnosti baviti medijskim poslom” – zadovoljno ističe talentovana Aleksandra koja će u utorak uveče bodriti svoje drugare iz X Faktora.

Aleksandra Sekulic nezgoda

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Troll

  13/02/2014 at 2:08 pm

  Devojka borac, laf. Nije digla nos i ne pojavila se vise nikad, a kroz najteze je od svih njih prosla.

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  13/02/2014 at 2:42 pm

  Meni je baš žao što je ona ispala. Baš je lijepa,ima tu harizmu. Skroz simpatična djevojka. :)

 3. lik

  13/02/2014 at 5:25 pm

  i sidu bih joj oprostio, a ne neku manju materijalnu stetu :D mnogo mi je zao sto je ispala u x factoru, jer ga ona jedina i ima. dzabe ostalim takmicarima glasovi kad su nadmeni, odvratni i ufurani. aleksandra je vrh!

 4. jasam

  13/02/2014 at 8:20 pm

  Da, Aleksandra je bila nekako opustena, prihvatala je sve sa odobravanjem i smireno. Meni se zbog toga jako dopala. Ruzno je kada je neko nadmen.

 5. a sve se slika sa noktima

  14/02/2014 at 12:49 am

  s desna pa s leva…jadno

 6. Jelena

  14/02/2014 at 3:15 am

  Mene ova devojka toliko podseća na Kloi Kardašian. Samo mini verzija nje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top