Prati nas

Ana Ivanović zamrzava bebine matične ćelije

Vesti

Ana Ivanović zamrzava bebine matične ćelije

Teniserka razmišlja o budućnosti svoje bebe

Ana Ivanović će krajem meseca postati majka po prvi put. Ona već razmišlja o budućnosti i zdravlju deteta, pa je odlučila da zamrzne bebine matične ćelije.

Naime, ova metoda omogućava lečenje raznih boleti kao što su rak, leukemija ili anemija. Slavna teniserka je već uplatila 5.000 evra specijalizovanoj banci u kojoj će se narednih 20 godina čuvati uzorak.

”Otkako je ostala u drugom stanju, Ana vodi računa o svakom detalju koji je vezan za trudnoću, prođaj, ali i za bebu. Najvažnije joj je bilo da obezbedi univerzalni potencijalni lek za svoje dete. Na ovaj način obezbeđuje se lek za leukemiju, kancer, nasledne anemije pa čak i metabolične poremećaje”, rekao je izvor za Kurir.

”Oni su se do detalja informisali o svemu, a Ana je nedavno potisala ugovor o čuvanju ćelija. Sada može da se opusti jer jedva čeka trenutak kada će na svet doneti svoje prvo dete. Ona redovno ide na vežbe za trudnice i spremna je za taj čin. S obzirom na to da se taj trenutak približava, ako sve bude bilo kako treba, teniserka će se poroditi prirodnim putem”, rekao je izvor za kraj.

Inače, ova metoda je sve popularnija u svetu poznatih ličnosti. Za ovu vrstu preventive su se odlučili i Nikola Kojo, Seka Aleksić, Tijana Dapčević i Emina Jahović.

1 komentar

1 komentar

  1. Scaramanga

    14. 02. 2018. at 11:08

    U evropi ne postoji deponovanje od 5000eur. Postoji od 2000. Mi smo za ćerekicu zamrzli pre 7 i po godina. Ne razumem čemu takva fama? Moja sestra za sina pre 3 i po godine. Zaista se bavite bitnim stvarima

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top