Prati nas

Ana Nikolić: Prestala sam sa porocima zbog kćerke

Extra

Ana Nikolić: Prestala sam sa porocima zbog kćerke

Ana Nikolić vratila se na muzičku scenu novogodišnjim nastupom u dva beogradska lokala, od kada ne izbija iz domaćih medija, prvenstveno zbog izgleda koji mnogi smatraju skandaloznim. Ipak, pevačici to nije u fokusu već kćerka Tara, koju je dobila u braku sa reperom Rastom.

Ona kaže da je promenila život do te mere da je izbacila sve poročne stvari, uključujući skandale i – alkohol.

“Ne izlazim, ne pijem, ne pravim gluposti… Ljuljam bebu, vežbam, zdravo se hranim, skidam kilograme, ne pravim skandale… U takvom sam životnom razdoblju i sasvim je normalno da ne ludujem po klubovima, ne putujem iz države u državu, posvećena sam ćerkici. Ali da se ne lažemo, onaj stari mangup čuči u meni. Samo se odmara i čeka svojih pet minuta. Verujem da će se probuditi već sa prvim taktovima novih pesama,” rekla je Ana.

O iznenadnom razvodu od repera ne želi da govori, ali potvrđuje da su u odličnim odnosima i da je na tu temu stavila tačku saopštenjem na društvenim mrežama.

“Ja sam na tu temu stavila tačku kada sam se oglasila na društvenim mrežama. Mogu samo da potvrdim isto što sam tada tamo napisala: ‘Stefan je najbolji otac na svetu i ja nikada nikome neću dozvoliti da kaže nijednu ružnu reč za njega. Nemam je ni ja’. U kakvom smo odnosu, svi će moći da vide 16. februara kada se pojavimo zajedno na koncertu u Skoplju,” rekla je Ana.


Ana kaže da se ugojila u trudnoći, što je normalno, ali da vredno radi da se vrati na svoju idealnu kilažu, a to je 58 kilograma, iako je nekada bila i mršavija. Ipak, njen izgled joj uoššte ne smeta.

“Volim kada imam obline. Mislim da nijedna javna ličnost nije prošla kroz linč koji sam prošla ja zbog debljine. Nisu me štedeli ni trudnu, ali da se razumemo: baš me briga za to. Shvatila sam koliki teret se nameće svim ženama i da se nipodaštavaju samo zbog viška kilograma. Kao da zaboravljaju ljudi da je to ona ista osoba: možda uspešna direktorka banke, profesorka na fakultetu, vaspitačica u vrtiću koja nam podiže decu, kasirka u prodavnici koja volontira u azilu za životinje… Svi uspesi, sve lepe osobine, svi dobri postupci se zaboravljaju i u prvi plan se stavlja nečiji fizički izgled. Meni je to gnusno! Hiljadu puta su me prozivali zbog kilaže, pa ponovo nazivali seks-bombom, ali mislim da se celokupno društvo igra sa psihom žena.”


1 komentar

1 komentar

  1. k

    13. 01. 2018. at 17:22

    neocekivano pametne reci

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top